Ledighet – Behövligt

In Standard by Petra GranholmLeave a Comment

Jul och nyår är över, idag är det den 2 januari 2017 och snart är det tillbaka till jobb igen. Det är alltid skönt med lite ledighet men det är lika skönt att komma tillbaka. Men denna ledighet har varit välbehövlig. Det är väldigt tufft att starta upp en ny verksamhet på många olika sätt. Många timmars arbetande, många tankar om jag har gjort rätt – funkar min idé? Kommer jag kunna leva på detta? Kommer jag att kunna plocka lön? Kan jag leva upp till förväntningarna? Hur ska jag marknadsföra mig på bästa sätt för att få in hyresgäster? Hur skiljer jag mig från andra i samma bransch? Det är många tankar som jag brottas med och försöker att hitta de bästa vägar att ta för att lyckas, vilket inte alltid är så lätt. Det finns ofta en liten röst på höger axel som talar om att det här fixar du och en på vänster om talar om att det här kan du inte göra. Om då blir man kluven men man får jobba på att inte låta det negativa ta över. Att tro på dig själv och att du faktiskt kan. För finns många fantastiska tankar med att starta upp något. Glädjen med att skapa något eget, bygga upp en vision, skapa mål, komma på nya idéer, förverkligandet och se något växa, marknadsplan etc. Och allt positivt vinner alltid i längden och har man en dröm måsta man följa den och testa. Hade jag inte gjort det hade jag förmodligen ångrat mig när jag tittat tillbaka på saker jag aldrig gjorde.

petra-o-hector

petra-o-lowe

petra

Så vad tar jag med mig från 2016? Vad vill jag jobbar vidare på och vad lämnar jag bakom mig? Alla fantastiska människor som jag har mött på ett eller annat sätt och som har inspirerat mig, alla som har hjälpt mig i uppstarten av Opus, alla kreativa tankar, drivet för att göra det jag vill och framförallt att jag kunde är några saker jag tar med mig från 2016. Egentligen är det inte mycket som jag vill lämna bakom mig, utan det jag inte har lyckats med vill jag istället lära mig av och utvecklas och hitta nya lösningar. Min personliga åsikt är att man absolut inte ska se saker man inte lyckats med som ett misslyckande utan istället som en lärdom. Men är det något jag kan tänka mig att lämna i 2016 så är det de människor som tar massa energi men aldrig ger något, som inte vill en väl, som bara vill att man inte lyckas. Lägga sin energi på rätt saker är A och O. Att lägga energi på saker man inte kan förändra är att kasta sin tid och energi i vattnet. Och det är något jag jobbar på hela tiden och kommer att jobba vidare på under 2017.

ordsprak

Har jag då gett några nyårslöfte? Nej det har jag inte, tror inte på det. Jag tror på förändringar men inte att dom ska komma tillsammans med ett nyårslöfte utan dom ska istället komma när dom behövs. Så saker kommer säkerligen att förändras men precis när det behövs. Och nej, jag är inte rädd är förändringar. Med förändringar växer vi. Så vad är mina mål för Opus 2017? Jag vill att vi ska växa, att alla rum och arbetsplatser ska vara uthyrda till någon som vill vara del av vårt koncept. Jag vill att våra aw med föreläsning kommer igång på riktigt. Men jag skulle gärna också bygga upp fler Ops Kontorshotell. Jag gillar vårt koncept och det vi vill förmedla och jag är övertygad om att det skull funka på flera andra orter. Vi jobbar mycket med dom mjuka värdena på kontorshotellet. Service, aktiv, nätverkande, världsklass och glädje är våra värdeord och dom lever vi efter.

ordsprak-1

Något annat som är nytt för 2017 är det kvinnliga affärsnätverket vi håller på att bygga, ”Affärskvinnor i Fokus”. Det jag tillsammans med Gittse Wintring på IT Support. Ett spännande projekt som jag ser framemot. Är ni intresserad så bara hör av er.

Önskar er ett fantastiskt 2017, hoppas det blir ännu bättre 2016. Mitt ska definitivt bli det.

Allt gott

#kontorshotell #kontorshotellskåne #kontorshotellöresund #kontorshotellilund #företagshotell #företagshotellilund #konferensrumlund #mötesrumlund #arbetsplats #lediglokal #nätverk #möjligheter #kontorlund #mål

Dela detta inlu00e4gg

Leave a Comment