Längtan efter att påbörja varje dag!

In Standard by Petra GranholmLeave a Comment

Tänk att vakna upp varje morgon och känna längtan efter att få gå till sitt jobb. Att känna att man är på rätt plats varje dag. Så känner jag. Jag längtar varje morgon efter att få komma till mitt jobb och börja dagen och givetvis känner jag då att jag är på rätt plats. Att varje dag få träffa människor som inspirerar, det kan vara nya bekantskaper men också människor jag jobbar nära. Det är en fantastisk känsla.

Tänk alla människor som inte känner så, som hatar sitt jobb, som känner ångest på söndagar inför kommande vecka, som av någon anledning inte kan eller vågar bryta sig loss. Som stannar hela livet men hela tiden har en längtan efter något annat.

Min filosofi har alltid varit att när jag känner allt det där negativa då lämnar jag och letar efter nya utmaningar. Inte bara för min egen skulle utan även för dom jag jobbar med eller för. Vill jag inte vara på den platsen, gör jag inte ett bra jobb och då finns det någon annan som vill vara där och som kan göra det jobbet bättre. Det är viktigt att vara lycklig, inte bara hemma utan även i arbetslivet då mycket tid spenderas där.

Vad vill jag då ha sagt med detta? Jo, våga ta steget, lämna tryggheten, leta efter det som stimulerar just dig, tro på dig själv att du kan. Livet är för kort för att bara gå och vänta på något som inte kommer att hända om du inte gör något åt det själv.

Jag är otroligt tacksam att jag tog steget, att jag vågade tro på mig själv. Att jag lämnade tryggheten och startade bland annat Opus Kontorshotell. Att få leva min dröm varje dag. Kan jag så kan du!

Önskar er en fin vecka!

‬‪#‎kontorshotellund‬ ‪#‎kontorshotellskåne‬ ‪#‎lediglokal‬ ‪#‎kontorlund‬ ‪#‎ledigakontorlund‬ ‪#‎arbetsplatslund‬ #nätverk #möjligheter #mål

selfi-opus

Dela detta inlägg

Leave a Comment