Ljusare dagar, mer tid!

In Standard by OPUS AdminLeave a Comment

Ibland går bara tiden utan att man hinner reflektera. Just nu är ingen dag den andra lik. Hela tiden ställs man inför nya utmaningar som dels får en att växa men också ibland vilja dra täcket över huvudet och sova några veckor. Vi har snart haft öppet i ett år på Opus Kontorshotell. Ett fantastisk år på många sätt men också väldigt kämpigt då det tar lång tid att starta upp en verksamhet och det är kostsamt. Dessutom har vi haft en annan utmaning och det är att hela huset har fått en fasadrenovering och takrenovering. Detta har pågått sen sommaren 2016 och pågår fortfarande. Det är inte lätt att få in nya hyresgäster när du knappt själv kan höra vad du tänker för allt oljud som en renovering medför. Men allting har ju ett slut för eller senare och nu ser vi framemot ett fantastiskt 2017 men nya hyresgäster som vill ingå i vårt nätverk och gemenskap på Opus Kontorshotell och ett slut på fasadrenoveringen. Så välkomna till Opus på en fika och se vad vi kan erbjuda och göra för er.

Och med det så är också vintern över och våren är här. Ljusare dagar som känns längre. Mer inspiration att få saker gjorda, mer energi och mer motivation. När man driver ett kontorshotell finns det så otroligt mycket mer man kan göra och jag har många nya idéer och 2017 känns som om några av dessa idéer ska testas. En av dom är ett internt nätverk för våra hyresgäster. Jag älskar att nätverka, att få koppla samman människor som kan dra nytta av varandra på något sätt. Jag gör det genom Affärskvinnor i Fokus, när jag själv går på nätverksträffar och nu vill jag också göra det på Opus. Möta människor är det bästa jag vet, det är energi.

IMG_4032IMG_4027IMG_4031

Önskar er en fin vecka!

‬‪#‎kontorshotellund‬ ‪#‎kontorshotellskåne‬ ‪#‎lediglokal‬ ‪#‎kontorlund‬ ‪#‎ledigakontorlund‬ ‪#‎arbetsplatslund‬ #nätverk #möjligheter #mål #konferensrum #mötesrum

 

Dela detta inlägg

Leave a Comment