Föreläsning om kroppsspråket!

In Standard by Petra GranholmLeave a Comment

Slutet på veckan, föreläsning med Magnus Nylander och afterwork. Vilken bra avslutning det blev på en bra vecka och början på en lugn helg. Ibland när fredagen infaller sig så känns det som om den kommer för tidigt, jag känner mig inte riktigt klar med veckan, det har gått för fort. Men just idag känns det helt rätt, jag välkomnar helgen med öppna armar och ska ta vara på den på ett lugnt och stilla sätt med mina barn och man.

Men avslutning på veckan blev på topp. Afterwork på Opus med föreläsning om kroppsspråket och föreläsaren var ingen mindre än Magnus Nylander. Det var en fantastisk föreläsning som innebar mycket skratt och många bra tips. Jag har haft förmånen att lyssna på Magnus innan och hans föreläsningar är energi. När man ser Magnus föreläsa så förstår man hur stor roll kroppsspråket verkligen har. Hur man kan påverka situationen man är i, människorna man pratar med. Otroligt intressant.

afterwork-1

Afterwork med föreläsning är något som vi kommer att fortsätta med framöver. Håll utkik på Facebook, Linkedin eller på vår hemsida för kommande event. Mycket intressant inbokat till våren 2017.

afterwork-3

Allt gott!

‬‪#‎kontorshotellund‬ ‪#‎kontorshotellskåne‬ #kontorshotellöresund #företagshotellskåne #företagshotellilund ‪#‎lediglokal‬ ‪#‎kontorlund‬ ‪#‎ledigakontorlund‬ ‪#‎arbetsplatslund #konferensrumlund #mötesrumlund‬ #nätverk #möjligheter #mål #föreläsning #event #afterwork

Dela detta inlägg

Leave a Comment